top of page

Como Lake Paragliding
Tandemvluchten Paragliden over Comomeer

Kom bij ons vliegen en geef je emoties vleugels !

Heb je altijd al eens door de lucht willen scheren, zo vrij als een vogel?

 

Onze Tandemvluchten over ‘Lago di Como’, een van de meest prachtigste meren van Italië, geeft je een Avontuurlijke ervaring om je leven lang te koesteren.

Temidden van de Italiaanse Alpen bieden we je de unieke mogelijkheid om vanuit de lucht te genieten van het gevarieerde uitzicht over het water en de idyllische plaatsjes van Lombardy.

De vlucht is geschikt voor alle leeftijden! We vliegen met stoere kinderen van zes jaar tot en met 80-jarige avonturiers. Onze vluchten zijn voor iedereen die van spanning houdt, maar ook voor iedereen die het geweldige gevoel van échte Vrijheid wil ervaren zodra je los komt van de aarde. Wij stellen geen specifieke lichamelijke eisen en er is geen bijzondere inspanning voor de vlucht vereist. Alles wat je hoeft te doen is het aanlopen bij de start van de vlucht. Daarna kun je heerlijk achterover gezakt genieten van de vlucht en het 360° uitzicht, terwijl de piloot voor de ultieme vliegervaring zorgt. Het uitzicht, de frisse berglucht en het vogelvrije gevoel zal je adem benemen.

Paragliden over het Comomeer vormt zo een onvergetelijke ervaring, wat je doet juichen van geluk en je het echte WAUW!-gevoel zal geven.

Wij spreken Engels, Frans en uiteraard Italiaans.  Afhankelijk van de weercondities bieden we dagelijks vluchten over het Comomeer in de periode 1 Mei tot en met 15 oktober.

Wir Wij Zijn :

Wij zijn enthousiaste vliegers! Fabio en ik hebben 20 jaren ervaring in het paragliden. Wij zijn experts en zijn thuis in het Gera Lario gebied. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. We streven er bij elke vlucht naar om onze gasten een Onvergetelijke vliegervaring te bieden, geborgen met onze vaardigheden en veiligheidsmaatregelen.

Wij bieden onze gasten een shuttlebus naar Montemezzo la Piazza aan: de plaats waar we opstijgen. Vanaf daar heb je een overweldigend uitzicht over het Comomeer en de Alpen.

Het neemt slechts vijf minuten de tijd om het zijl en de andere benodigdheden klaar te maken voor de vlucht, daarna krijgen alle gasten een adequate snelcursus. Nadat alles is uitgelegd en al je vragen zijn beantwoord zijn we klaar voor de take-off! Een vlucht duurt ongeveer 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de weercondities.

Tijdens de vlucht krijgen gasten - indien de weercondities dat toelaten - de kans om zelf te sturen en zelfs acrobatische vliegmanoeuvres te maken boven het meer.

Alle vluchten eindigen op het grote grasveld naast de parkeerplaats waar we elkaar voor de vlucht ontmoet hebben.

Om je vliegavontuur vast te leggen om later na te genieten wordt de gehele vlucht opgenomen door twee camera’s! Als service bieden we je een gepersonaliseerde HD-video en Foto’s van je vlucht.

We vragen je om je paraglide-avontuur minimaal een week van tevoren te boeken, in ieder geval niet minder dan drie dagen voor de vlucht. Met het oog op het weekeind en het drukke zomerseizoen raden we je zeker aan om vroeg te boeken.

Bedenk voor de vlucht welke kleren je aan doet. De eisen die wij stellen aan kleding zijn: een zonnebril, een windbreaker of sweatshirt en comfortabele sport-/bergschoenen of sneakers.

feel-the-sky-with-como-lake-paragliding-tandem-flight-comersee-italy

aandacht, vluchten alleen maar 's ochtends !

Contact :

logo-como-lake-paragliding-nl

Verzonden bericht

video pdp nl
como lake paragliding-it
como lake paragliding-fr
como lake paragliding-en
como lake paragliding-de
como lake paragliding-nl

Fabio : +39 328 577 4414

comolakeparagliding@gmail.com

Premio-Tripadvisor-Como-Lake
volare-in-parapendio-biposto
libertà-e-sicurezza-in-tandem
expérience-unique-en-parapente
vue-panoramique-lac-de-côme
biplace-sur-le-lac-de-côme
freedom-in-tandem-paragliding
panoramic-view-lake-como
feel-free-like-a-eagle
tandemfliegen-comersee
tandemfluge-comersee
gleitchirmfliegen-comer-see
tandemvluchten-comomeer
ervaring-tandemvluchten-comomeer
fly-with-como-lake-paragliding

News :

certificate of excellence 2017
certificate of excellence 2018
certificate of excellence 2019
certificate of excellence 2020
certificate of excellence 2021
bottom of page